Tietoa minusta

Olen Outi Huczkowski, 45-vuotias terapeutti, teini-ikäisen tytön äiti ja teologian maisteri. Minulla on myös opettajan pätevyys. Valmistuin sielunhoitoterapeutiksi vuonna 2018. Päätoimeni on tällä hetkellä seurakunnassa luovan työn koordinaattorina. Aiemmin olen toiminut kulttuurialalla tuottajana, toimitusjohtajana, ammattikorkeakoulun opettajana ja tanssinopettajana.

Työssäni hyödynnän Sovintoon elämän kanssa -sielunhoitoterapiamallia. Sovintoon elämän kanssa -malli nojaa kognitiivisen terapian ajattelutapaan. Käytän kuitenkin työssäni myös ratkaisukeskeisiä ja toiminnallisia menetelmiä. Myös kehollisuus on tärkeä näkökulma erityisesti trauman hoidossa.

Yhden kanssa siis maalaamme sisäistä maailmaa, toisen kanssa tutkimme, miten kehon asennot vaikuttavat ajatteluun. Jonkun kanssa pureudumme valheellisiin uskomuksiin, ja toisinaan on paikallaan vahvistaa voimavaroja. 

Terapian tavoitteena on raivata niitä esteitä, jotka estävät ihmistä elämästä sitä rikasta ja merkityksellistä elämää, jonka Jumala on hänelle alun perin suunnitellut.

Luo kotisivut ilmaiseksi!